The Journey

Journey / de helende reis, is een kortdurende intensieve therapie die veel inzicht geeft en heelt tot diep in de kern.

Brandon Bays (bekend van haar bestseller De Helende Reis) is de grondlegger van de Journey. Zij ontwikkelde door haar persoonlijk genezingsproces een stappenplan, waarmee je door het kort verwelkomen van de emoties die zich aandienen, een doorbraak kunt ervaren naar de kern van je persoonlijke Bron. Een bijzondere en onvergetelijke ervaring om eigen kracht en wijsheid te ontmoeten!

Grote of kleine trauma's maken we allemaal mee. Herinneringen aan emotionele gebeurtenissen worden niet alleen in de hersenen opgeslagen maar ook in onze cellen. Als een cel zich vernieuwt in het lichaam wordt deze emotionele herinnering doorgegeven. Omdat deze herinnering pijnlijk is pantseren we ons daartegen. We werpen blokkades op die maken dat we ons afschermen van. Deze bescherming kan uiteindelijk het contact met de innerlijke Bron blokkeren. De reis naar binnen helpt je om in contact te komen met deze oude herinneringen.


Citaat uit The Journey- Brandon Bays; “Oude herinneringen zijn we soms vergeten en vaak ook niet en de “ontdekking” ervan is geen echte onthulling. De verrassing is meestal de intensiteit van wat we echt voelen. Het is vaak zo goed gelukt er een deksel op te doen zodat we er in slagen onszelf te overtuigen dat het niet zo belangrijk was!” 

Je ervaart dat je emoties als een zware deken op je drukken. Door opnieuw en bewust in contact te komen met je innerlijke Bron, ben je in staat je waarheid te ervaren en vervolgens vanuit hart en ziel te vergeven en te helen. De inzichten en antwoorden die je door een helende reis ontvangt brengen een wezenlijke transformatie op gang. Dit betekent dat cellen zich in de toekomst zullen vernieuwen zonder de ballast van de oude emotionele herinnering. Deze herinnering wordt dan tot de levenservaring die jou gevormd heeft. Je komt thuis in jezelf. 

Citaat uit The Journey- Brandon Bays; “Het is niet dat je bij de Bron aankomt en dat is het dan. Het is het begin van een leven lang loslaten van emotionele lagen, een steeds dieper wordende ervaring van jezelf in Vrijheid. Je begint te leven in de Bron, als een uitdrukking ervan en dat de Bron de sluiers die er nog zijn onthult, de kwetsende patronen en oude problemen die er nog zijn. En toch is dit wat je werkelijk bent, de Bron zelf blijft roerloos, puur en onaangeraakt door de hele dans van het leven. De Bron is meedogenloos in het verlangen je te bevrijden en heeft manieren om je te laten zien dat je het niet bent terwijl je wordt meegenomen naar wie je wel bent.”